“DOKTORLUK MESLEĞİNE DÖNERİM”

23.11.2023 16:53:17

 “DOKTORLUK MESLEĞİNE DÖNERİM”

CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, Genel merkezdeki değişim sonucu görevden alınması durumunda, doktorluk mesleğine geri döneceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni il başkanı olarak basın mensuplarıyla ilk buluşma toplantısını gerçekleştiren Dr. Anıl Tanburoğlu, yerel seçim gündeminden CHP’nin Adana’daki çalışmalarına varana değin bilgiler aktardı, soruları yanıtladı.

CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, bir gaetecinin sorusunu, görevden alınmaları söz konusu olduğunda hekimlikten geldiğini ve mesleğine geri döneceğini söyledi. Partisinin dışlanmış, ötekileştirilmiş her insana sahip çıkarak yanında duran bir siyaset yaptığını belirten Tanburoğlu, Adana’da CHP’yi daha güçlü kılmak adına tüm ilçelerle birlikte hareket ederek aktif saha çalışmasıyla yerel seçimlere doğru ilerlediklerini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin meclis oturumlarının belediye hesaplarından canlı yayınlanmasına getirilen sansür konusundaki görüşlerinin sorulması üzerine de CHP İl Başkanı Tanburoğlu, “Bu konuyu Meclis Grup Başkanvekili Serdar Seyhan ile gündemimize almıştık.  Serdar Seyhan’ın beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alınmasından ötürü ötelemek durumunda kaldı. Elbette sansür doğru bir karar olmaz. Görüşüp sizleri bilgilendireceğim’ yanıtını verdi.

Tnburoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilip gösterilmeyeceğine ilişkin bir soruyu da “Bir önceki dönem adaylığı 18 Aralık tarihinde açıklanmıştı. Daha önümüzde sayılı günler var. Adaylığının açıklanacağına dair gelişmelerin yaşanacağını ümit ediyorum” şeklinde yanıtladı.

 

 

 



1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!