Tarih: 28.04.2023 23:42

DURAK, KARALAR VE TÜRKEŞ YAN YANA

Facebook Twitter Linked-in










Seyhan Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Akif Kemal Akay,  Adana’ya uzun yıllar İl gençlik ve Spor Müdürü ve DYP’den Milletvekili olarak hizmet veren Veli Andaç Durak adına bir park yaptı. Parkın açılışında 5 dönem Adana’yı yöneten Aytaç Durak ile  CHP’den son dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar birlikte katıldı.









Seyhan belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın, “ Her şey Seyhanlı için! Veli Andaç Durak Gençlik ve Spor Parkımızın açılışını Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Millet İttifakı il ve ilçe örgütlerinin başkanları ve yöneticileri ile milletvekili adayları ve değerli vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Tüm hizmetlerimiz güzel yurdumuz için, parkımız Adana’mıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadeleri ile paylaştı.





Parkın açılışı kartelasını kesenler arasında CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in İyi Parti’den Adana Milletvekili adayı Ayyüce Türkeş de yer aldı. Siyasetin cilvesi bu…





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —