ECZACILARA 30 YIL PLAKETİ
Manşet Haber 16.05.2017 18:27:16 0

ECZACILARA 30 YIL PLAKETİ

ECZACILARA 30 YIL PLAKETİ

Adana Eczacı Odası, mesleğinde 30 Yılını dolduran duayen eczacılara plaket verdi.
Sheraton Grand Otel de düzenlenen geceye Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Öğülener, Eczacılık ve Tıbbı Cihaz Müdürü Ecz. Yüksel Coşkun, Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ile eczacı ve aileleri katıldı.
Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, “Sağlığın bireysel ve toplumsal tam bir iyilik hali olduğu bilinciyle hizmet vermekteyiz. Yaşamın her alanına dokunarak ülkemize ve insanlarımızın sağlığına değer katıyoruz. Katmaya devam edeceğiz. Bu yolda mesleğimizde 30 yılını dolduran eczacılarımıza plaketlerini vereceğiz. Bu anlamda ilaç hekim reçetesiyle eczacı kontrolü ve danışmanlığında eczaneden alınır sözümü yenileyerek tüm meslektaşlarımın 14 Mayıs Eczacılık Bayramını kutluyorum.” dedi.eczaci_plaket_merve_ozbay (1)
Ecz. Güliz Akan, Ecz. Ata Akan, Ecz. Nebahat Acaban, Hale Özgüven, Hatice Önder, Ecz. Yücel Biricik, Ecz. Mustafa Çalışkan ve Ecz. Sonay Köprücü’ye 30 yıl plaketlerinin verilmesinin ardından ses sanatçısı Merve Özbey sahne aldı.
Türk Pop Müziğinin Starı Merve Özbey kendine özgü yorumuyla Türk Pop, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Karadeniz türkülerinden oluşan dönemin sevilen parçaları seslendirerek katılımcıları büyülerken yaptığı davul şov ile eczacılara unutulmaz gece yaşattı.eczaci_plaket_merve_ozbay (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

38.7° / 24.7°