“ EĞİTİMLER CAN KURTARIR”

14.12.2017 16:59:06

“ EĞİTİMLER CAN KURTARIR”

Adana Eczacı Odası Genel Sekreteri Ö. Mürsel Yalbuzdağ, eğitimlerin hastalıkların önlenmesinde önemli rol oynadığını hatta can kurtardığını da söyledi.

Sheraton Otelde verilen eğitim öncesi konuşan Genel Sekreter. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, oda olarak meslektaşlarının bilgi düzeyinin arttırılmasına ve yeni ürünlerle ilgili bilgi sahibi olmalarına önem verdiklerini ifade etti. Tedavi için ilaç kullanılırken, önleyici amaçlı tedbirlerle hastalıklardan korunmanın hem sağlık açısından önemli hem de iş gücü kaybını önlemede önemine vurgu yapan Yalbuzdağ,  şöyle dedi:

“Kış mevsiminin gelmesiyle bağışıklığın düşmesi ve hastalıkların yaygınlaşması nedeniyle gerekli önlemler alınarak, hastalıkların önlenmesi sağlanmaktadır. En yakın sağlık danışmanı eczacılar olarak, hekimin verdiği tedavinin ve kişisel sağlık bakımının önemini bizler de hastalarımıza aktarmaya çalışıyoruz. Ayrıca son zamanlarda yapılan araştırmalarla zerdeçalın faydaları ve dünyada bu alanda yaptığı çalışmalar ile tanınan Onkolog Prof. Dr. Mutlu Demiray’ı da meslektaşlarımızla buluşturarak bilgi güncellemesi yapıyoruz. Sağlığın korunmasında görev alan eczacılar, hastaların tedavisine destek olmakla beraber onlara danışmanlık vermekte ve düzenli eğitimlerle bilgilerini tazeleyerek, halkın sağlığının korunmasını sağlamaktadırlar. “eczaci_egitimi



1

“BAHANELERİMİZ YERİNE HAYALLERİMİZ OLMALI"

2

KURTUL ÇAKIN ÇGC’YE BAŞKAN ADAYI

3

“ADANA İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ ”

4

EYLÜL AYINDA 212 BİN 451 ADET TAŞITIN TRAFİĞE KAYDI YAPILDI

5

3 AYDA 16 MİLYON 148 BİN KİŞİ SEYAHATE ÇIKTI