“Emeklilerin Haklarının Takipçisiyim”
Manşet Haber 5.02.2016 14:25:29 0

“Emeklilerin Haklarının Takipçisiyim”

“Emeklilerin Haklarının Takipçisiyim”

TBMM Katip Üye CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen, Emeklilerin promosyon haklarının takipçisi olduğunu söyledi.

turkmen_ilce_emekli (2)Adana’nın ilçe ve köylerini ziyaret ederek vatandaşların nsorunlarını dinleyen Türkmen, Ceyhan Kızıldere köyünde cenaze törenine katıldı. Tüm Emekli Sendikasını ziyarette emeklilerin promosyon sorunu da gündeme gelirken, hükümetin emeklilerin promosyon konusunu ağırdan aldığını ve bu konudaki sözlerini unuttuğunu ifade eden Türkmen, “Emeklilerimizin bankalardan promosyon alabilmesi için TBMM’de elimden geleni yapacağım” dedi.

Seyhan Narlıdere Mahalle Muhtarlığını da ziyaret eden ve STK’ların çeşitli etkinliklerine de katılan Türkmen, KADER Adana Kongresinde Divan Başkanlığı yaptı. Türkmen, Kozan Tılan Mahallesi, Gazi ve Kamışobası köylerinde de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çukurova CHP Kadın Kollarının Kermesine de katılan Türkmen, İmamoğlu CHP İlçe Başkanlığında partiler ile bir araya geldikten sonra İmamoğlu esnafını ve Ayvalı Köyünü sakinleriyle buluştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°