Emeklilerin promosyon bilmecesi çözülmeli
Manşet Haber 5.04.2014 13:48:18 0

Emeklilerin promosyon bilmecesi çözülmeli

Emeklilerin promosyon bilmecesi çözülmeli

emekliler_rafet_kaya_adana_cukurova_subesi Tüm Emekliler Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya, “Bir an evvel intibak kanunu çıkartılarak 2000 yılı sonrası emeklilerimize de yansıtılması hakkımız olan promosyon bilmecesinin de çözüme kavuşturulması lazım. “ dedi.

Tüm Emekliler Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya, siyasilerin emeklilerin sorunlarına da vakit ayırarak çözüm üretmelerini istedi. Emeklilerin ciddi derecede maddi sıkıntı içerisinde olduğunu savunan Kaya, “İktidar, muhalefet birbirleri ile seçim için kapışıyor, emeklilerimiz ise geçim için savaşıyor. Artık yerel seçimler bitti. Siyasiler başka işlere bakmalı. Bu işlerden biride emeklinin hakkının verilmesi. Bir an evvel intibak kanunu çıkartılarak 2000 yılı sonrası emeklilerimize de yansıtılması hakkımız olan promosyon bilmecesinin de çözüme kavuşturulması lazım. “ dedi.

Kaya, emeklilerin sıkıntılarını dindirmesi için senede 2 ikramiye maaş verilmesini istedi. Kaya, iktidara emeklilerin durumunun iyileştirilmesi çağrısı yaparak, şunları söyledi:

“Gelin emeklilerimizin sözlerine kulak verin, yoksa emeklimiz bugünün tersini yaparak gerekli cevabı verir. Bizler Sayın Başbakan ve Çalışma Bakanına güveniyoruz. Bizim bu güvenimizi lütfen boşa çıkartmasınlar. Çünkü emeklilerimiz zor durumda. Kimler emekliye çözüm getirirse emeklilerde o kişinin yanında yer alır. Buradan Adana’da yaşamakta olan emeklilerimize de sesleniyorum. Artık kararınızı verin kimlerin sizin hakkınızı aradığını görün..

Gelin birlikteliğimizi sağlayarak gücümüzü gösterelim. Bizlerde koltuk sevdası yok hizmet sevdası var.  Emeklinin zararına olacak hiçbir işin yanında yer almadık bundan sonrada almayacağız. Emeklilerin sorunlarının çözüme kavuşturulması lazım. Aksi takdirde bir daha ki seçimde gerekeni yapacaktır. Memur nasıl ki birlikteliğini sağlayarak yaptırım gücünü arttırıyorsa bizlerde yaptırım gücümüzü arttıralım. Bunu yapmakta sizlere düşüyor. Bunun adresi de Adana’da belli. Gelin derneğimiz çatısı altında birleşelim. ““

 

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°