Erdoğan’ın ve AKP’nin Kimyası Bozuldu

18.07.2014 11:59:29

Erdoğan’ın ve AKP’nin Kimyası Bozuldu

demircali_bicerCHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı, 10 Ağustos yaklaştıkça AKP’nin adayı Başbakanın kimyasının bozulduğunu, AKLP’lilerin de iki ayrı düşüncede olduklarını söyledi.

Demirçalı, CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer’in düzenlediği basın toplantısına katıldı. CHP İlçe Başkanı Biçer,, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için tüm çalışmaları tamamladıklarını, “Sayın Ekmeleddin İhsanmoğlu’nu Cumhurbaşkanlığına seçmeye hazırız. Tüm sandık sorumlularını yeniden eğitimden geçirdik” dedi.

Haşmet Biçer, “Yaz dönemi olmasına karşın, hatta daha 3-5 ay önce yerel seçim sürecinde eğitim almalarına karşın; yüzlerce sandık sorumlusu partilinin coşkuyla yeniden sandık güvenliği eğitimden geçtiler. Yerel yönetim seçimlerinde Çukurova ilçemizde 812 sandıkta oy kullanıldı.812 sandığın tamamında sandık sorumlularımız “Islak imzalı tutanakları” partimize teslim ettiler. Bu Türkiye düzeyinde yüzümüzü ağarttı ve Çukurova ilçesinde de istediğimiz sonucu aldık. Şimdi sıra Cumhurbaşkanlığında biz ilçe olarak üstümüze düşeni yapacağız. Türkiye düzeyinde katkıda bulunacağız ve Sayın İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı seçeceğiz.” şeklinde konuştu.

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 21 Temmuz pazartesi günü Adana’ya gelerek İlçe Belediyesinin düzenlediği iftar prograöı ve etkinliğe katılacağını söyledi. CHP Çukurova ilçe örgütününün 30 mart seçimlerinde ıslak imza konusunda çok başarılı çalışmalar yaptığını, bu çalışmaları Cumhurbaşkanlığı seçiminde de sürdüreceğini kaydetti. Demirçalı, “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu çok değerli bir isim. Dünyada adına ödüller verilen bir şahsiyet. Adayımız sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na verilen destekler karşısında AKP’nin ve adayları Başbakanın kimyası bozuldu. AKP’de çatlama ve huzursuzluk başladı. 10 Ağustos’ta  ceğine inancımız tam.” dedi.

 



1

SİYASİ YASAKLI BAŞKANDAN İLK AÇIKLAMA

2

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AYDAR’A CHP’DEN TAM DESTEK

3

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI AYDAR’A SİYASİ YASAK

4

ANKARA’DAN İNCİRLİK ÜSSÜNE YÜRÜYORLAR

5

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR