ERGÜL HALİSÇELİK ZEMİN Mİ YOKLUYOR!
Manşet Haber 12.10.2023 12:53:00 0

ERGÜL HALİSÇELİK ZEMİN Mİ YOKLUYOR!

ERGÜL HALİSÇELİK ZEMİN Mİ YOKLUYOR!






Bu bir KULİS haberidir





Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, 4 yılı aşkın süredir bu görevini sürdürüyor. Kendini belediye projelerine veren odasına kapanan maliye kökenli ABB Genel Sekreteri Ergül Halisçelik son dönemde oldukça hareketli.





Zeydan Karalar’ın Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun isteği ile Genel Sekreterlik görevine getirilen Doç. Dr. Ergül Halisçelik’in adı hem siyasi kulislerde hem de Büyükşehir Belediyesinde çok konuşulmaya başladı. Halisçelik siyasetle iç içe, odası ziyaretçilerden geçilmiyor. İstekler, talepler peş peşe…





CHP kulislerinde ve Adana Büyükşehir Belediyesinde Ergül Halisçelik’in Mart 2024’te yapılacak seçimlerle çok yakından ilgilendiği ifade ediliyor. Kendisini ziyarete gelen ve yakın gördüğü kimselere de siyasetle ilgili konuşmalar yaptığı da dile getiriliyor. Büyükşehir Belediyesi ve CHP kulislerinde son dönemde Genel Sekreter Ergül Halisçelik’in adı çok sık konuşuluyor.





Hakisçelik’in siyasetle ilgili yakından ilgilenmesi de dikkatlerden kaçmıyor. Halisçelik’in CHP Genel Merkezinde de bu konuda zemin yokladığı ve Bülent Kuşoğlu ile de yakın temasta olduğu belirtiliyor. CHP’de gözler kurultayda. Tüzük kurultayından da sonra tek gündemin belediye başkanlığı seçimleri olacağı da ifade ediliyor. Siyasette o kadar konular var ki… Seyhan’a kimler talip, 2 dönemdir Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı görevinde olan Soner Çetin’in koltuğuna kimler göz dikti? Bu konuşmalar ayaklı gazetelerde artık kalmıyor.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°