Esnaf sıkıntıda, halk duyarlı

10.12.2013 16:35:24

Esnaf sıkıntıda, halk duyarlı

CHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av. Soner Çetin, “Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız, anlatacağız, anlatacağız ve seçimi alacağız” dedi.

scetin_chp_esnafYerel seçim yarışını 16 ay 10 gün önce başlatarak “Türkiye’de bir ilk’e” imza atan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Soner Çetin, gönüllülerden oluşan ekibiyle Atatürk Caddesi’nde hem esnaflarla hem de yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti.

Esnaftan birçok kişinin “İşler kötü. Sıkıntıdayız. Doğru dürüst satış yapamıyoruz. Böyle giderse işyerlerimizi kapatmak zorunda kalabiliriz” şeklindeki yakınmasıyla karşılaşan CHP’li Soner Çetin, Türkiye’nin son yıllarda ciddi bir ekonomik sıkıntıya girdiğini, Adana’nın bu durumdan fazlasıyla payını aldığına dikkat çekti. “İşsizlikte birinci olan bir kentte işler de iyi olmaz” dedi.  Çetin, bu durumdan hem AKP iktidarının hem de yerel yönetimin belediyecilik anlayışının sorumlu olduğunu söyledi. Çetin, “İşi gücü yapboz olan belediyecilik anlayışının Adana’yı getirdiği nokta bu. Yeni ve akılcı projeleri hayata geçiren bir belediyecilik anlayışıyla istihdamı artırıp esnafın işlerinin açılmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

senercetin_esnaf



1

ADASO’DA YEŞİL VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM DESTEK PROGRAMLARI KONUŞULDU

2

"ÜRETEN DE, TÜKETEN DE MAĞDUR"

3

KALP VE DAMAR SAĞLIĞINIZ İÇİN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ!

4

“KALP SAĞLIĞI İÇİN HER YAŞTA HAREKET ŞART”

5

SEYHAN’I YÜREĞİR’E BAĞLAYAN YAVUZLAR KÖPRÜSÜ AÇILDI