Esnaflara İndirimli Sağlık Hizmeti
Manşet Haber 22.03.2016 19:11:58 0

Esnaflara İndirimli Sağlık Hizmeti

Esnaflara İndirimli Sağlık Hizmeti

Adana ESOB'a bağlı esnaf ve sanatkâr odalarına kayıtlı üye esnaf ve sanatkarlara, Özel Adana Hastanesi bünyesindeki sağlık kuruluşlarından yüzde 20'ye varan oranlarda indirimli sağlık hizmeti verileceğini açıkladı.

nihat_sozutek1Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Özel Adana Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şule Özülkü ile yapılan protokol gereği, bu hastane ile bağlı olarak hizmet veren Güney Adana, Özel Metro Hastanesi ve Özülkü Tıp Merkezi'nde, esnaf ve sanatkarlar odalarına kayıtlı üyelerin çalışmayan eşi, bakmakla yükümlü olduğu bekar ve çalışmayan çocukları ile anne ve babalarına, esnaf - sanatkarın üyelik kimliğini ibraz etmeleri halinde, SGK'lı hastalardan alınan muayene ücretlerinden yüzde 10 ile 20 oranında indirim yapılacağını duyurdu.

Protokole göre, Özel Adana Hastanesi ve Özel Metre Hastanesi'nde, muayene ücretleri ile radyolojik tetkiklerden, ameliyat olan, tıbbi tedavi gören hastalara yüzde 20 indirim yapılacak, laboratuar tetkiklerinden ücret alınmayacak, muayene katılım payları ise nakit olarak tahsil edilecek.

Adana Özülkü Tıp Merkezi'nde ise muayene ücreti alınmayacak, ancak bazı tahlil ve röntgen filmleri çekim ücretlerinde, sağlık uygulama tebliğinde yer alan ücretin yarısı alınacak. Güney Adana Hastanesi'nde ise muayene ücretleri ile her türlü radyolojik tetkikler ile ameliyat olan ve yatılı olarak tıbbi tedavi gören hastalara yüzde 10 indirim yapılacak, laboratuar tetkiklerinden ücret alınmayacak.

İmzalanan protokolden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Birlik Başkanı Nihat Sözütek, 'Adana ESOB olarak 86 esnaf odası ve 90 bine ulaşan kayıtlı üyelerimiz ile birlikte esnaf - sanatkârlarımızın faydalanacağı anlaşmaya Özel Adana Hastanesi ile imza atmaktan mutluyuz.  Bundan böyle meslek odalarımız ve üyelerimiz Özel Adana Hastanesi ve bağlı Güney Adana Hastanesi ile Özülkü Tıp Merkezi'nde yüzde 10 - 20'ye varan oranda esnafa özel indirimden yararlanacak. Bizler, Adana ve  esnaf - sanatkârlarımıza hizmet için buradayız. İnşallah Adanamız için her şey daha güzel olacak.'dedi.

Hastane Başkan Vekili Şule Özülkü de,  “Özel Adana Hastanesi olarak esnaf odaları birliğimiz ve oda başkanlarımız ile üye esnaflarımıza hizmet etmekten mutluluk duyacağız. Sağlık konusunda elimizden gelen bütün çabayı sarf ederek daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Atılan imzalarla birlikte bu anlaşmaların uzun süre devam etmesi dileğiyle protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°