Tarih: 01.02.2014 19:05

Fahri, Adanaspor’da

Facebook Twitter Linked-in

fahriakyol_asTuruncu Beyazlı takım Ankaraspor’dan 24 yaşındaki Fahri Akyol ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Osman Yereşen Tesislerine gelen genç futbolcu Başkan Bayram Akgül ile görüştükten sonra kendisini Adanaspor’lu yapan sözleşmeye imza attı ve formasını giydi.

Takımın yeni transferi Fahri Akyol önemli bir camiaya geldiğini ve takımın içinde bulunduğu durumdan bir an önce kurtulması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Adanaspor’da savunma bölgesinde çok tecrübeli oyuncular olduğuna dikkat çeken Fahri’’Merthan ve Veli bu ligin deneyimli oyuncuları arasında. Yiğitcan’da gelecekte Adanaspor’u başarıyla temsil edecek. Bende görev aldığım zaman elimden gelenin en iyisini yapacağımdan taraftarlarımızın şüphesi olmasın. K.Maraşspor maçını kazanarak önümüzdeki haftalara umutla bakmak istiyoruz’’dedi.

Turuncu Beyazlılar K.Maraşspor  maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.Cezalı Ergin ile sakatlıkları bulunan Ahmet Bahçivan ile Yaşar bu önemli maçta takımdaki yerlerini alamayacak olan isimler.Sakatlığı devam eden Selçuk Şahin’in de durumu belirsizliğini koruyor.Adanaspor-K.Maraşspor maçı saat 16:30’da başlayacak.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —