FERDİ TAYFUR, ADANA’DA ANILDI
Adanalı sanatçı, arabesk müziğin efsane ismi Ferdi Tayfur, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Ahmet Selçuk İlkan’ın katılımı, şarkıları ve şiirleriyle anıldı.
Adanalı sanatçı, arabesk müziğin efsane ismi Ferdi Tayfur, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Ahmet Selçuk İlkan’ın katılımı, şarkıları ve şiirleriyle anıldı.
Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği anma programına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la eşi Nuray Karalar da katıldı. Anma programı Ferdi Tayfur’un hayatının anlatıldığı sunumla başladı.

Adana’nın sanatın birçok dalında çok önemli isimler yetiştiren olağanüstü bir şehir olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, Ferdi Tayfur’un da halkın gönlünde taht kurmuş, arabesk müziğin efsane isimlerinden biri olduğunu söyledi.
Bolu’daki yangın faciasında hayatını kaybeden vatandaşların yasından dolayı Ferdi Tayfur Anma Gecesi’ni yaklaşık 1 ay ertelemeyle gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Otel yangını faciasında hayatını kaybedenlere, depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Allah bizlere bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

Ferdi Tayfur’un anma gecesinde gururu ve hüznü bir arada hissettiklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, programın ardından Ahmet Selçuk İlkan ve orkestrasını sahnede tebrik etti.
Adanalı sanatçı Ahmet İlkan Selçuk ve orkestrasına teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, salonu dolduran Adanalılara da minnettarlıklarını iletti.
Merhum Ferdi Tayfur’un “Hatıran Yeter” isimli şarkısı, salonu dolduran Adanalılarca koro halinde söylendi.

Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
25. DEVLET TİYATROLARI SABANCI ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR!
-
2
ADANA’DA PERDE AÇILIYOR
-
3
ÇUFAŞ GENEL KURULU YAPILDI
-
4
GÜBRE FİYATLARINDA YÜZDE 40’LARA VARAN ARTIŞ
-
5
LEYLA ALATON, ADANA’DA KADIN LİDERLİĞİ VE GİRİŞİMCİLİĞİ ANLATTI
-
6
ANNE VE BABASINA ÖZGÜRLÜK İSTEDİ
-
7
CEYHAN'DA MANAVLARA DENETİM
-
8
VALİ MUSTAFA YAVUZ’UN KARATAŞ ZİYARETİ
-
9
HİLAL: DAHA İYİ BİR SAĞLIK ORTAMI İSTİYORUZ
-
10
NECATİ DERYA, ÜÇÜNCÜ "ÇİZGİLERLE ADANA" SERGİSİNİ AÇTI
-
11
CHP'Lİ GÜRER, “KIRMIZI MAZOT UYGULAMASINA ACİLEN GEÇİLMELİDİR”
-
12
SELÇUK ARTUT’UN “OTONOMİ: AKIŞKAN GEOMETRİ” ADLI SERGİSİ AÇILDI

