Filistin
Manşet Haber 27.07.2014 18:18:52 0

Filistin'deki Zulume ‘Kınıyorum’ demek yetmez

Filistin'deki Zulume ‘Kınıyorum’ demek yetmez

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Filistin’de yaşanan olayları ‘Zülüm’ olarak değerlendirdi ve tüm dünya tarafından izlendiğini belirtti. Varlı, hükümeti ciddi olmamakla suçladı.

İsrail’in Filistin’e yaptığı zülüm karşısında tüm dünyanın neredeyse izlemekle yetindiğini, emperyalist güçlerin ‘Dur’ demediğini ifade eden MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, hükümeti de samiyetten uzak, sanal sözlerle yetinmekle suçladı.

Müslüman Filistin halkına İsrail tarafından uygulanan hunharca saldırıların tüm insanlığa ve Müslümanlara yapılan saldırı olduğunu söyleyen Varlı, “Savunmasız insanları öldürmekten zevk alan, çoluk çocuk, kadın erkek demeden sivil halkı kateden İsrail’e ne yazık ki dünya adeta gözlerini kapatarak izliyor. Şu mübarek Ramazan ayında yaşananlar karşısında sadece ‘kınamak’ ile yetinmek yetersiz. İnsanlık için bu vahşete dur demek lazım” dedi.

HÜKÜMET CİDDİ ADIMLAR ATSIN

Yaşanan vahşet karşısında hükümetin sadece söz ile yetindiğini söyleyen Adana Milletvekili Muharrem Varlı, sözlerini şöyle tamamladı: “Artık hükümetin ciddi adımlar atması gerekir. Sadece sözle bu vahşet durdurulamaz. Türkiye, bi an önce İsrail Büyükelçisi’ni ülkeden göndersin. Ekonomik ilişkilerini kessin. Ama ne yazık ki afaki nutuklar dışında hiçbir somut adım atılmıyor.”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

26.6° / 14.1°