Gençlere  Kapılarını Açtı
Manşet Haber 1.02.2016 19:29:57 0

Gençlere Kapılarını Açtı

Gençlere Kapılarını Açtı

Amatör kümenin önemli kulüplerinden Çukurova Belediyespor  yaptıklarıyla  övgüleri ve alkışı hak ediyor.  Kapılarını Adana gençliğine sonuna kadar açan Çukurova Belediyespor,  bu gençleri bünyesine alarak kötü alışkanlıklara adeta savaş açmış durumda.  Bu anlamda Başkan Sami Büyükgöçer , yönetim kurulu ve teknik heyet  dur durak demeden çalışıyorlar.

cukurova_belediye_spor_adanaBaşkan Sami Büyükgöçer, konuya hassasiyetle yaklaştıklarına vurgu yaparken, “Uyuşturucu yaşının ilkokul seviyelerine düştüğünü dehşetle takip ediyoruz. Bizde kendi alanımızda gençlerimize  kapılarımızı açtık. Çukurova Belediyespor çatısı altında sağlıklı bir nesil yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.”dedi.

SONER ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Çukurova Belediyespor yönetim kurulu Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e de destekleri nedeniyle teşekkür etti. Başkan Sami Büyükgöçer, “Biz büyük bir aileyiz. Bu anlamda Başkanımız Soner Çetin’in desteklerini de unutmamak gerekir.  Dolayısıyla hep beraber görüyoruz ki burada eğitim alan gençler bizim yarınımız olacak.”diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°