GÖLLER YAYLASINI SÖZLÜ GÖRÜNTÜLEDİ
Manşet Haber 1.06.2017 21:05:00 0

GÖLLER YAYLASINI SÖZLÜ GÖRÜNTÜLEDİ

GÖLLER YAYLASINI SÖZLÜ GÖRÜNTÜLEDİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Göller Yaylası’nı fotoğrafladı, ilk olarak kendi evinin fotoğrafını çekti.
Göller Yaylası yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yaylanın manzarasını fotoğraflamayı da ihmal etmedi. Fotoğraf çekimine ilgi duyan fotoğraf makinesi ile Göller Yaylasının manzarasını kadrajına alarak fotoğrafladı. Yayladaki manzaraları görüntüleyen Sözlü, Göller Yaylası’na yapılan ilk evi de fotoğrafladı.
Yayla yolu genişledisozlu_yayla_fotograf (1)
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaz mevsimine girilmesiyle birlikte yaylalara çıkmaya başlayan Adanalıların ulaşımda sıkıntı çekmemesi için Göller Yaylası (Kozan) yolunda yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Yayla yolundaki dar olan 860 metre yol boyunca Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün butona basmasıyla 4 ton dinamit patlatılarak kayalar delindi yol daha geniş, refah bir hal aldı.
Dinamitlerin patlaması için butona basarken Kozan’da Göller Yaylası’nda su problemini çözdükten sonra yolda da çok büyük çalışmalar yaptıklarını ve yapılan yolun bir yayla yolundan daha öte iki ilçeyi birbirine bağlayacak nitelikte olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, “Yegane gayemiz tek insanımızın bile olduğu yere hizmet götürmek. Cumhuriyet nesli olarak yaşadığımız topraklarımızı kıymetlendirmeliyiz” dedi.
Patlamanın ardından Başkan Sözlü yolu tekrar inceledi.sozlu_yayla_fotograf (1)yaylalar_sozlu1 (1)

yaylalar_sozlu1 (2)

yaylalar_sozlu1 (3)




Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°