GRAMMY ÖDÜLLÜ KİNGS VE REYES ADANA
KÜLTÜR-SANAT 21.08.2024 00:17:00 0

GRAMMY ÖDÜLLÜ KİNGS VE REYES ADANA'DA SAHNE ALIYOR

Grammy Ödüllü Gipsy Kings, Andre Reyes Türkiye tyurnesi kapsamında Adana'da Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosunda sahne alıyor

Grammy Ödüllü Gipsy Kings, Andre Reyes Türkiye turnesi kapsamında Adana'da Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosunda sahne alıyor

Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosundaki konser 24 Eylül Salı, saat 21:00’de gerçekleştirilecek.

Yapı Kredi 80. Yıl Feelin' Good Etkinlikleri kapsamında sevenleriyle buluşacak olan Gipsy Kings by Andre Reyes, Türkiye turnesiyle sahnede!
Albümleri 60 milyon satan, sahnede 30 yıllık başarılarla dolu bir müzik kariyerini geride bırakan Latin müziğinin en çok sevilen grubu, Grammy Ödüllü Gipsy Kings, Andre Reyes öncülüğünde İzmir, Antalya, İstanbul, Ankara ve Adana'ya geliyor!
Gipsy Kings'in kurucu üyesi Andre Reyes'ın yönetiminde ailenin diğer müzisyen üyelerinin de birlikte sahneye çıkacağı efsanevi grup Latin ezgileriyle unutulmaz bir gece yaşatacak!
 Önce Avrupa'da çok sevilen ardından tüm dünyada hit olan ilk albüm şarkıları ''Bamboleo'', ''Djobi  Djoba'' ve ''Baila Baila''şarkılarını canlı canlı dinlemek, Latin ezgileri ile doyasıya coşmak için konserin bileeri de satışa sunuldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.5° / 23.5°