Gül’ün Adana Tatlısı Sevgisi
GÜNDEM 26.04.2014 21:40:57 0

Gül’ün Adana Tatlısı Sevgisi

Gül’ün Adana Tatlısı Sevgisi

Adana(Ulus)--gul_adana_tatliCumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adana’da çok sevdiği tatlıdan da yedi. Ticaret Borsası'nın kuruluşunun 100’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen ödül ve temel atma törenlerine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gün boyunca gerçekleştirilen etkinliklere katılmasının ardından Çakmak Caddesi'nde bir tatlıcıya geçti.

cbaskani_abdullah_gul_adana_tatliBeraberinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Vali Hüseyin Avni Coş, Adana Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte tatlı yiyen Cumhurbaşkanı Gül, çıkışta kendisine yoğun sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlarla fotoğraf çekildi.

Adana Erkek Lisesi’nde iş hayatına okul kantincisi olarak başlayan, Çakmak Caddesi'nde tatlıcılık yapan Celal Erçelik,  Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Adana'ya her gelişinde kendisine uğradığını ve mutlaka Adana tatlısı yediğini söyledi.

abdullah_gul_adana_tatlisiAdana Kebabı ve şalgamı ile ünlü olduğu kadar tatlısı ile de biliniyor. Adana tatlısını yiyen ünlüler arasında merhum ünlü işadamı Sakıp Sabancı da bulunuyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°