GÜNÜN FOTOĞRAFLARI: KILIÇDAROĞLU-SONER ÇETİN YAN YANA
18.08.2024 09:34:00 0

GÜNÜN FOTOĞRAFLARI: KILIÇDAROĞLU-SONER ÇETİN YAN YANA

Çukurova eski Belediye Başkanı Soner Çetin, HAcıbektaş'ta CHP'nin Geçmiş dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşıladı. "Genel Başkanım" diye paylaştı

Çukurova eski Belediye Başkanı Soner Çetin,  CHP’nin geçmiş dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Hacıbektaş’ta çektirdiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Çetin, Hacıbektaş’ta Kılıçdaroğlu’nu karşıladığı fotoğrafında, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Hacıbektaş girişinde coşkuyla karşılayıp Belediye ziyaretinde ve etkinliklerde eşlik ettik.” İfadeleri yer aldı.

Çetin’in, Hacıbektaş’ta DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ile de çektirdiği  fotoğrafa da yer vermesi dikkat çekti.

Çukurova eski Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP eski Genel Başkanı Kılıçdaroğilu ile birlikte çektirdiği fotoğrafının altına ise Nazım Hikmet’in şiirine yer verdi. İşte o fotoğraf ve şiir:

“Yürümek;
yürümeyenleri
arkanda boş sokaklar gibi bırakarak,
havaları boydan boya yarıp ikiye
bir mavzer gözü gibi
karanlığın gözüne bakarakyürümek!
Yürümek;
dost omuzbaşlarını
omuzlarının yanında duyup,
kelleni orta yere
yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek...
Yürümek;
yolunda pusuya yattıklarını,
arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek...
Yürümek;
yürekten
gülerekten
yürümek...

Nazım Hikmet Ran”

 

Adana’nın Çukurova İlçe Belediye Başkanlığını CHP’den 2 dönem yapan, 31Mart seçimlerinde aday gösterilmedi. Çetin, geçmişte Parti Meclisi üyeliği, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu CHP’den istifa ederek İyi Parti’ye geçti. 31 Mart seçimlerinde İyi Parti’den Çukurova Belediye Başkan adayı oldu, kaybetti.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.5° / 23.5°