GÜRCAN ADAY’IN ALACAĞI NEDEN ÖDENMİYOR?
SPOR 30.07.2018 17:27:47 0

GÜRCAN ADAY’IN ALACAĞI NEDEN ÖDENMİYOR?

GÜRCAN ADAY’IN ALACAĞI NEDEN ÖDENMİYOR?

Mavi-Lacivertli takımın efsane isimlerinden Gürcan Aday bir çok görev üstlendi.
14 yıllık profesyonel futbolculuk hayatına 1977-78 sezonunda Galatasaray’da başladı, 1981-82 sezonunda Mavi-Lacivertli formayı giydi. 8 sezon Demirspor forması ile mücadele eden Gürcan Aday, 1989-1990 sezonunda Gençlerbirliği’ne transfer oldu, 1 sezon sonra tekrar Adana Demirspor’a döndü. Mavi-Lacivertlilerin 1991-92 sezonundaki şampiyonluğuna önemli bir katkı sağlayan isimler arasında yer aldı.
Mavi-Lacivertli forma ile 239 maçta görev alan Gürcan Aday, 1.Lig’den Süper Lig’e 2 kez yükseldi. Futbolu Adana Demirspor’da bıraktı. Galatasaray forması ile 1’er kez Başbakanlık Kupası, T.S.Y.D. Kupası’nı kazandı.
Bunları neden yazdım? Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak dünyaca ünlü ismi Anderson Oliveira’yı 3 yıllığına Adana’ya getirdi. Bu haberin altına gazeteci ağabeyimiz Hamdi Şölen şu yorumu yazdı:
“Adana’da dünya yıldızı izleme şansını yakalamak çok güzelde az önce Gürcan Aday’ı aradım bir at mevzu için. Senin alacağın kaldı mı Demirspor’da diye sordum. Bu arada “bir tek ben kaldım” dedi. Adana Demirspor için annesini yoğun bakımda bırakıp Adana’ya gelen Mavi Lacivertli ekibin sembol ismi Gürcan Aday’ın parası niye ödenmiyor? Ağlayanın malı gülene hayır getirmez diye bir değim vardır.”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°