HALİSÇELİK’İN MAKALESİ İNGİLTERE’DE YAYINLANDI
Manşet Haber 28.07.2019 12:40:24 0

HALİSÇELİK’İN MAKALESİ İNGİLTERE’DE YAYINLANDI

HALİSÇELİK’İN MAKALESİ İNGİLTERE’DE YAYINLANDI

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ergül Halisçelik’in “Kısa Vadeli Sermaye (SICAK PARA) Hareketlerinden Kaynaklanan Kırılganlıklar ve Ani Duruş Riskleri: Türkiye Örneği” başlıklı çalışması İngiltere’de yayınlandı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda Hazine Başkontrolörü, Denetim Otoritesi, Hacettepe, TED ve Başkent Üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak görev yaparken memleketi Adana’ya Adana Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başlayan Dr. Ergül Halisçelik’in son çalışması İngiltere’de yayınlandı. Halisçelik, sosyal medya hesabından bu çalışmasını şu ifadelerle paylaştı:
“SON ÇALIŞMAM “CAMBRIDGE INTERNATIONAL ACADEMICS” TARAFINDAN YAYINLANMIŞTIR.
KİTAP BÖLÜMÜ: “Kısa Vadeli Sermaye (SICAK PARA) Hareketlerinden Kaynaklanan Kırılganlıklar ve Ani Duruş Riskleri: Türkiye Örneği” başlıklı çalışmam İngilizce olarak İngiltere’de Cambridge International Academics yayınevinden çıkan 'Politico-Economic Evaluation of Current Issues' isimli kitap içinde ISBN 978-1-53-429999-3 numarasıyla basılmıştır.
BOOK CHAPTER: My research paper titled 'Fragility and Sudden Stop Risks Arisıng From Short-Term Capital Movements: Turkey Case' was published in the book 'Politico-Economic Evaluation of Current Issues' issued by Cambridge International Academics.
Çalışmaya aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz:
https://www.cambridgeint.uk/BFT,%20Economic%20Issues.pdf



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°