Halkın Doktoru Gürselpaşa’da
Manşet Haber 8.11.2013 09:05:15 0

Halkın Doktoru Gürselpaşa’da

Halkın Doktoru Gürselpaşa’da

ahmet_adiguzel_gpasaCHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Ahmet Adıgüzel, Seyhan’da mahalle gezilerini sürdürüyor.

Kendisini “Halkın Doktoru” olarak tanıtan Dr. Ahmet Adıgüzel, Gürselpaşa Mahallesi’nde halkla buluştu. Kahvehane ve esnaf ziyareti yapan Adıgüzel, “Seyhan’da halkın iktidarı çok yakın. Umutla, inançla, sabırla bekleyin. Azim Öztürk’ü ve AKP zihniyetini göndermemize az kaldı” dedi.

Seyhan’ın tarihi bir ilçe olduğunu ancak kötü yönetildiği için 10 yılda geçmişine yakışan bir ilçe olmaktan uzaklaştırıldığını savunan Adıgüzel “Biz ayakları yere basan, bütün halkımızı kucaklayan, kimseyi ötekileştirmeyen projelerimizle geliyoruz. İçiniz rahat olsun. Her yere eşit ve adil hizmet götürerek Seyhanlıların yaşamaktan gurur duyacağı ve bütün Türkiye’nin örnek göstereceği bir ilçe olacağız. Seyhan’da tarih yazmak için güçlerimizi birleştirelim”. Şeklinde konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

25.9° / 18.4°