HASTALAR ÖZEL ARAÇLARLA TAŞINIYOR
HASTALAR ÖZEL ARAÇLARLA TAŞINIYOR
Yüreğir Belediyesi, ana yoldan uzakta bulunan Yüreğir Devlet Hastanesi ve toplu taşıma durağı arasında taşıma hizmeti vermeye başladı.
Adana’da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Yüreğir Belediyesi, hayata geçirdiği yeni uygulama ile dikkat çekiyor. Belediye, Yüreğir Devlet Hastanesi ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde bulunan toplu taşıma durağı arasında servis hizmet vermeye başladı.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in talimatı ile hayata geçirilen uygulama sayesinde hasta ve hasta yakınları, duraktan alınarak hastaneye taşınıyor. Uygulama, özellikle bunaltan sıcaklarda yürümekte zorluk çeken yaşlılar, hamileler, bebekliler ve engelliler için büyük kolaylık sağlıyor.
Uygulamayı yerinde denetleyen Kocaispir, vatandaşlarla sohbet etti. Hastanenin ana yoldan biraz uzakta olması nedeniyle özellikle yaşlı ve hastalar için böyle bir çözüm sunduklarını ifade eden Başkan Kocaispir; “Her şey şehrimiz ve insanımız için. Adana sıcağı malum, bir de bu yıl yurt genelinde etkili olan sıcak havalarda hasta ve hasta yakınlarımızın ulaşımlarını kolaylaştırmak istedik. Ekiplerimiz durak ve hastane arasındaki yaklaşık 300 metrelik bir mesafede 8 kişilik özel araçlarımızla servis hizmeti vermeye başladı. Özellikle kavuran bu sıcaklarda hastalarımızın gidiş gelişlerinde bir nebze kolaylık sağlayabildiysek ne mutlu bize.” diye konuştu.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
İSTANBUL'DA AÇIK VE GELECEK OLAN SERGİLER
-
2
CHP SEYHAN İLÇE ÖRGÜTÜNDEN ÇGC’Yİ ZİYARET
-
3
CHP'Lİ ATABAY: “ENGELLİLER İÇİN ARAÇ BİR LÜKS DEĞİLDİR”
-
4
25. DEVLET TİYATROLARI SABANCI ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR!
-
5
ADANA’DA PERDE AÇILIYOR
-
6
ÇUFAŞ GENEL KURULU YAPILDI
-
7
GÜBRE FİYATLARINDA YÜZDE 40’LARA VARAN ARTIŞ
-
8
LEYLA ALATON, ADANA’DA KADIN LİDERLİĞİ VE GİRİŞİMCİLİĞİ ANLATTI
-
9
ANNE VE BABASINA ÖZGÜRLÜK İSTEDİ
-
10
CEYHAN'DA MANAVLARA DENETİM
-
11
VALİ MUSTAFA YAVUZ’UN KARATAŞ ZİYARETİ
-
12
HİLAL: DAHA İYİ BİR SAĞLIK ORTAMI İSTİYORUZ

