Tarih: 14.09.2018 21:41

“HASTANEDE ÖNCELİĞİMİZ KALİTE”

Facebook Twitter Linked-in

Çukurova Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal, hastanede önceliğin kalite olduğunu söyledi.
Adana Eczacı Odası Başkanı. Ersun Özkan, Genel Sekreter Ö. Mürsel Yalbuzdağ, Sayman Sühendan Toksöz, ve yönetim kurulu üyeleri Erdem Kızıltepe, Fulya Akgün ile Ece Hallaçeli Tok, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal’ı ziyaret etti.
Balcalı Hastanesi ile önemli birlikteliklere imza attıklarını, bu iş birlikteliklerinden en çok hastaların yararlandığını ifade eden Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, “Balcalı Hastanesinde yaşanan sorunlar işbirliği sayesinde ortadan kalktı. Hastaların mağduriyeti son buldu. Amacımız, hastaların işlerinin düzene girmesi, etik olmayan davranışların ortadan kalkması, en önemlisi SUT konusunda hiç kimsenin canının yanmamasıdır. Birlikte hareket ederek her türlü sorunu çözecek işbirliğine varız.” dedi.
Hastanede daha önce başhekim yardımcısı olduğunu, aynı hizmet politikası ile yol alacaklarını, hastalarına maksimum fayda vermeyi hedeflediklerini söyleyen Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal, “İstişareyi kaybetmeden konuşa konuşa bir çok iş halledilir. Önceden çözdüğümüz gibi bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. İşbirliğimizi mevzuatlar çerçevesinde kanuna göre, hak ve hakkaniyete göre sonuna kadar sürdüreceğiz. İki tarafın bakış açısı aynı olduktan sonra çok rahat yol alırız. Hastanemizde önceliğimiz kalitedir, hasta güvenliğidir, çalışan memnuniyetidir.” dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —