Tarih: 11.10.2014 11:27

Hastanedeki Çam Ağaçları Kesiliyor!

Facebook Twitter Linked-in

camlara_kesmeÇukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne yapılacak ek binaların bulunduğu alandaki agaçların kesilmesi tartışılırken bu kez  eski Göğüs Hastanesi bahçesindeki dev çam ağaçları kesilmeye başlandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından alınan bir kararlar Adana Dr. Nusret Karasu Göğüs Hastalıkları Hastanesi  Çukurova DFr. Aşkım Tüfekçi Hastanesi’ne bağlandı. Hastane olmaktan çıkarılan Aşkım Tüfekçi Hastanesi’ne bağlı birime dönüştürülen Göğüs Hastalıkları Hastanesi binası önündeki dev çam ağacı kesildi. Kesilen ağacın gövdesi ve dalları da kaldırılmadı. Aynı hastane bahçesinde onlarca ağacın birer birer kesildiği de belirlendi.

Göğüs Hastalıkları Hastanesi bahçesi’ndeki ağaçların kesim kararını kim ya da kimlerin verdiği merak edilirken, Vali Mustafa Büyükj’ün bu olaya müdahil olarak soruşturma açılması istendi. Çevreciler, Adana Valisi Mustafa Büyük’ün çam ağaçlarının kesilmesi olayına el koymasını ve sorumlular hakkında da soruşturma başlatmasını istediler.camlar_kesiliyor

Adana Valis,i Mustafa Büyük’ün çam ağaçlarının kesilmesi olayına nasıl bir tepki göstereceği de merak ediliyor.(Haber-Fotoğraf: İsmail BAŞKAN-adanaulus)


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —