“HAYATIMI KALEME ALIYORUM”
YAŞAM 19.07.2025 09:34:00 0

“HAYATIMI KALEME ALIYORUM”

İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan 8 Temmuz’dan bu yana Silivri’de tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar, hayatını yazmaya başlamış.

İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan 8 Temmuz’dan bu yana  Silivri’de tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar, hayatını yazmaya başlamış.

Zeydan Karalar, Silivri Marmara Cezaevi’nde Sözcü Gazetesi’nden İpek Özbey’in sorularını yanıtladı.  Özbey’in “Bir gününüz nasıl geçiyor” sorusunu “Hayatımı kaleme alıyorum” diye başlayarak şöyle yanıtladı:

Genelde ben erken kalkarım. 06-06.30 gibi biraz kitap okurum. Sonra 7-8 gibi kahvaltı, zaten 9’da ülkemin her yerinden ziyaretçim geliyor. Odada olduğumda da ya haber izliyorum, ya kitap okuyorum ya da hayatımı kaleme almak istiyordum öteden beri, onu yapıyorum. Vakit geçiyor, bazen de sudoku çözüyorum.

- Cezaevinde diğer başkanlarla birbirinizi görüyor ya da haberleşiyor musunuz?

Görüşmeler esnasında birbirimizi uzaktan görüyoruz, el sallıyoruz birbirimize.

Anahtar Kelimeler: “HAYATIMI KALEME ALIYORUM”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.5° / 24.1°