Hayvan Sağlığında İşbirliği
Manşet Haber 10.07.2014 21:58:15 0

Hayvan Sağlığında İşbirliği

Hayvan Sağlığında İşbirliği

veteriner_hekimler_belediye (2)Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Gaffar Aktoz, Genel Sekreter Pınar Mutlu ve Sayman Harun Akıllı, Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Dr. Fatih Karayandı’yı ziyaret etti.

Dr. Fatih Karayandı’nın göreve gelir gelmez hızlı ve yoğun bir şekilde toplum sağlığıyla, bunun bir parçası olan hayvan sağlığıyla ilgili çalışmalarda bulunduğuna tanık olduklarını, bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Gaffar Aktoz, “Hayvan sağlığı konusunda Adana Büyükşehir Belediyesi’yle koordineli şekilde, birlikte hareket etmek istiyoruz. Hayvan sağlığı da, toplum sağlığı açısından, insan sağlığı kadar önem taşıyor. Ortak çalışarak önemli işler gerçekleştireceğimize inanıyorum.” dedi.

Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Fatih Karayandı da  “Adana’nın sağlık sorunlarını, ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışarak çözeceğiz. Kentimizdeki sokak hayvanları sorununu, Adana’nın önemli problemlerden biri olarak tanımlamak mümkün. Bu yüzden hayvan sağlığına gereken önemi vermek zorundayız. Bu konuda Adana Veteriner Hekimleri Odası’yla işbirliğini önemsiyoruz. Nazik ziyaretleri ve işbirliği talepleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.veteriner_hekimler_belediye (1)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.4° / 23.1°