Tarih: 18.12.2015 16:12

Her Mahalleye Bir Spor Tesisi

Facebook Twitter Linked-in

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın 'Her Mahalleye Bir Spor Tesisi' projesi devam ediyor. Gençleri ve çocukları spora teşvik etmek amacıyla ilçenin her mahallesine bir spor tesisi yapılmasını planlayan Başkan Çelikcan 'Çok çalışacak, sporda başarılı çocuklarımızın sayısını artıracak ve ilçemize yeni vizyoner tesisler kazandıracağız.”dedi.

celikcan_her_mahalle_spor (2)Çelikcan Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet M. Kasapoğlu ile Akpınar ve Çağırkanlı Mahallelerine yapılacak olan birer adet spor tesisi sözleşmesini Ankara'da imzaladı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın destekleriyle yapılacak olan spor tesisleri için başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Çelikcan 'Hükümetimizin desteğiyle ilçemize 2 adet spor tesisi daha kazandırıyoruz. Amacımız gençlerimizi spora yönlendirerek sağlıklı nesillerin yetişmesine vesile olmak ve sokağın olumsuz koşullarından uzak durmalarını sağlamaktır.' dedi.

'HER MAHALLEYE BİR SPOR TESİSİ'

celikcan_her_mahalle_spor (1)Gençleri spor yapmaya yönlendirmek ve onların sokağın olumsuzluklarından uzak kalmalarını sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında daha önce PTT Mahallesi'ne 2, Sarıçam Mahallesi'ne 1 ve Levent Mahallesi'ne 1 adet olmak üzere 4 adet halı saha yapılarak gençlerin hizmetine sunuldu. Doğankent, Solaklı, Çelemli ve Çamlıbel Mahalleleri'nde başlatılan halı saha ve Spor Tesisi çalışmaları ise devam ediyor. Başkan Çelikcan bütün bunlara ek olarak Akpınar ve Çağırkanlı Mahalleleri'ne de spor tesisi yapacaklarını açıkladı.

celikcan_her_mahalle_spor (3)Sporu, özellikle de amatör spor branşlarını imkânlar dâhilinde destekleyen, her platformda çocuk ve gençlerimiz için sporun önemini vurgulayan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, pırıl pırıl bir gençliğe sahip olduğumuzu, her geçen gün sporun çeşitli dallarında yeni başarılar elde edildiğini ve bu başarılı sporcuların kendilerini takip edecek çocuk ve gençlerimiz için de çok önemli örnekler olduğunu vurguladı.

Yüreğir'in spor alanındaki eksiklerini gidermek için yoğun bir çaba harcadıklarını belirten Başkan Çelikcan, “Gelecek bizim ve bizler daha çok çalışacak, sporda başarılı çocuklarımızın sayısını arttıracak ve ilçemize yeni vizyoner tesisler kazandıracağız” şeklinde konuştu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —