HİBE KABUL EDİYOR 1 MİLYON YARDIM EDİYOR!
Manşet Haber 16.12.2022 19:30:56 0

HİBE KABUL EDİYOR 1 MİLYON YARDIM EDİYOR!

HİBE KABUL EDİYOR 1 MİLYON YARDIM EDİYOR!






Adana Büyükşehir Belediyesi, mali disiplin içine girerek borçları aşağıya çekmenin gayretine girerken diğer yandan cömert davranarak yardımseverliğini ortaya koymaya başladı.





Büyükşehir Belediyesinin Aralık ayı son oturumunda kabul edilen gündem maddesine göre Gaziantep’in Karkamış ilçesinde terör saldırısı sonucu meydana gelen zararların karşılanması için 1 milyon lira yardımda bulunması kararı oy birliği ile kabul edildi. Bu arada Büyükşehir Belediyesi buzağı yemi destekleme projesinde hayvan sahiplerinden alınan katkı payını kaldırıp yardımların da artırılması yönünde karara imza attı.





3 ADET OTOBÜSÜ





Temsa’dan dizel otobüs bağışından dolayı gelen teklifte kabul edilerek Büyükşehir Belediyesi hibe yoluyla 3 adet otobüsü filosuna dâhil etmiş oldu. Son dönemlerde köy ziyaretlerine çıkarak merkezi ihmal ettiği konusunda eleştiri alan Başkan Zeydan Karalar Kozan, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerinde spor malzemesi dağıtım güneş enerjisi panellerini de köylülere dağıttı. Halk Kart uygulaması ile de cömertliğini bir kez daha ortaya koydu.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°