Tarih: 05.04.2014 11:46

Hırsızlık Çetesi Çökertildi

Facebook Twitter Linked-in

Adana’da ev, işyeri, oto ve çelik kasadan para hırsızlığı olaylarını gerçekleştiren organize suç örgütü çökertildi. Çetenin lideri ile birlikte 14 kişi mahkemeye gönderildiği açıklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre,  Adana genelinde meydana gelen ev, işyeri, oto ve çelik kasadan para hırsızlığı olaylarını gerçekleştiren organize suç örgütüne yönelik  operasyon düzenlendi. C.Ö isimli şüpheli şahıs liderliğinde, Y.K, B.A, M.A, M.B, Ö.K, Z.B, Ş.E, H.G, H.B, İ.G, A.O, H.Ö. ve Y.T isimli şahıslardan oluşan suç örgütünün 28 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi. Yapılan ara operasyonda örgüt lideri C.Ö ve Y.K isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı ve yapılan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ayrıca suç örgütünün diğer üyelerinin yakalanmasına yönelik olarak 3 Nisan 2014 günü kent merkezinde ve Mersin’de 16 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Çetenin elemanları olduğu bildirilen M.B, A.B, H.B, İ.G, H.G, Z.B, E.K. ve Y.T isimli şüpheli şahısları yakaladı.

Yapılan açıklamaya göre, Adana ve Mersin’de yapılan operasyonlarda  2 otomobil,  11 güvercin,  11 gümrük kaçağı cep telefonu, suçta kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda tornavida ve murç ele geçirildi. Gözaltında bulunan 6 şüpheli şahıs yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildiği bildirildi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —