Hukukun Vergisi-1
Manşet Haber 15.12.2014 15:36:32 0

Hukukun Vergisi-1

Hukukun Vergisi-1

hukukun+vergisi+kapak_onvearkakapakAvukat ve eski Hesap Uzmanı Ersin Nazalı’nın Vergi Hukuku’nun Vergi Yargılama ve Vergi Ceza boyutunu örneklerle detaylı şekilde ele aldığı Hukukun Vergisi-1 adlı kitabı çıktı.

Vergi ve hukuk konusunda masanın her iki tarafında da bulunmuş olan avukat ve eski hesap uzmanı Ersin Nazalı’nın vergi hukuku konusundaki pratik tecrübelerine ve akademik çalışmalarına dayanarak yazdığı ikinci kitabı Verginin Hukuku-1 çıktı. Vergi davaları ve Vergi Ceza Hukuku’nun pratik ve akademik bir bakış açısıyla ele alındığı kitap konuyla ilgilenen kişilere ücretsiz olarak gönderiliyor.

Ankara Üniversitesi Sosyal Bilgiler Fakültesi ve Dicle Üniversitesi hukuk Fakültesi’ni bitiren, İstanbul Üniversitesi’nde Mali hukuk (MSc) ve King’s College London, School of Law’da Uluslararası Vergi Hukuku (LLM) dallarında master derecelerine sahip olan Ersin Nazalı, iş hayatına Arthur Andersen Türkiye Vergi bölümünde başladı. Daha sonra Başbakanlık Teftiş Kurulu’nda Müfettiş Yardımcısı olarak çalıştı. Ardından Hesap Uzmanları Kurulu’nda Hesap Uzmanı, Vergi Denetim Kurulu İstanbul Örtülü Sermaye Transfer Fiyatlandırması ve Yurt Dışı Kazançlar Grup Başkanlığı’nda vergi müfettişi görevlerini yürüttü.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.6° / 15.1°