“İÇİMİZDEN BİRİ” ETKİNLİĞİNİN KONUĞU AKP
SİYASET 28.11.2017 20:42:54 0

“İÇİMİZDEN BİRİ” ETKİNLİĞİNİN KONUĞU AKP'Lİ ERDİÇ

“İÇİMİZDEN BİRİ” ETKİNLİĞİNİN KONUĞU AKP'Lİ ERDİÇ

Adana Valiliğinin öncülüğünde Güney Adana Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen “İçimizden Biri” konulu etkinliğin ikincisinde konuk AKP Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç oldu.
Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğin açış konuşmasını yapan Vali Mahmut Demirtaş, Valilik öncülüğünde başlatılan ve Adana’nın dezavantajlı bölgelerinin sosyal, ekonomik ve kültürel alanda kalkınmasını amaçlayan Güney Adana Kalkınma Projesi’ne büyük önem verdiklerini söyledi.
Çok geniş amaç ve hedefi kapsayan Güney Adana Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen tüm etkinlikleri ve çalışmaları önemsediklerini vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç’in konuk olduğu “İçimizden Biri” konulu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Vali Mahmut Demirtaş’ın açılış konuşmasının ardından, “İçimizden Biri” etkinliğinin konuğu ve konuşmacısı olan Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, hukukçuluğa ve milletvekilliğine uzanan yaşam öyküsüne dair çeşitli kesitler verdi.
Etkinlik, Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç’in, katılımcılara başarıya ulaşmada izlemeleri gereken yol haritası konusunda çeşitli tespit ve önerilerde bulunmasıyla sürdü. EtkinliğeYüreğir Kaymakamı Fatih Genel, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. vali_erdin_icimizden_biri



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.9° / 20.4°