İKAL’da ilk mezuniyet
GÜNCEL 2.06.2014 00:27:24 0

İKAL’da ilk mezuniyet

İKAL’da ilk mezuniyet

ismail_kulak_ilk_mesun (1)Kulak Ailesi tarafından, Irak’taki uçak kazasında hayatını kaybedenlerin anısına yaptırılan İsmail Kulak Anadolu Lisesi ilk mezunlarını törenle verdi.

İsmail Kulak Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen ilk mezuniyet törenine Kulak Ailesi adına katılan Kulak İnşaat Genel Müdürü ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, mezun 240 öğrenci, aileleri, okul yöneticileri ve öğretmenlerini mezuniyet sevincine ortak oldu.

Okul Müdürü Ahmet Açıcı, ilk mezunlarını vermenin gururunu, biraz sevinç, Soma’daki maden kazası nedeniyle biraz da buruk yaşadıklarını ifade ederek, her mezuniyetin yeni bir basamağın başlangıcı olduğunu vurguladı.

KULAK: ESERİN KENDİSİ SİZLERSİNİZ

Kulak İnşaat Genel Müdürü ve ATO Meclis Başkanı Tarkan Kulak, hayatını kaybeden ağabeyi İsmail Kulak adıyla yaptırılan Anadolu Lisesi’nin ilk mezuniyet töreninde oldukça duygulu anlar yaşadı, “Biz bir eser yaptık ama inanın ki eserin kendisi sizlersiniz” dedi.

Kulak, öğrencilere “Gönlünüzdeki murada ereceğinizden eminim. Kader çizginiz sizi hayat yolunda çok farklı noktalara taşıyacak. Hiçbir zaman unutmayın ki, en çaresizliğe düştüğünüz noktada bile çare sizsiniz. Hayata tam özgüvenle sarılın ve hiçbir şeyden yılmayın, kendınıze güvenin” diye seslendi.

İKAL Müdürü Ahmet Açıcı tarafından Kulak Ailesi adına Tarkan Kulak’a şükran plaketi, sınıf öğretmenlerı tarafından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

 

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°