“İKTİDAR İÇİN YOL HARİTAMIZI BELİRLEDİK”
SİYASET 30.06.2024 03:02:00 0

“İKTİDAR İÇİN YOL HARİTAMIZI BELİRLEDİK”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, partisinin Adana İl Danışma kurulunda iktidar sinyali verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, partisinin Adana İl Danışma kurulunda iktidar sinyali verdi.

CHP Adana İl Danışma Kurulu Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. “Umut dimdik ayakta” yazılı pankartlarla donatılan CHP İl Danışma Kuruluna Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay ile il delegeleri katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, danışma kurulu toplantısı ile ilgili sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımda, “ Adana İl Danışma Kurulumuzda örgütümüzle, milletvekillerimizle, belediye başkanlılarımızla iktidar için yol haritamızı belirledik. Emek veren, katkı koyan tüm partililerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Diğer paylaşımlar şöyle:

Anıl Tanburoğlu (CHP Adana İl Başkanı) İl Danışma Kurulumuzu, danışma kurulu üyeleri ve partililerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Ayhan Barut (Adana Milletvekili): Adana İl Danışma Kurulumuzda söz verdik. İlmek ilmek halkın iktidarı için mücadeleyi örgütlüyoruz. Her şey Adana ve ülkemiz için!

Orhan Sümer (Adana Milletvekili): CHP Adana İl Örgütü tarafından düzenlenen İl Danışma Kuruluna; Genel Başkan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve partililerimiz ile birlikte katılarak yerel seçimi zaferi sonrası partimizin yol haritasını belirliyoruz


YAZARLAR

36.2° / 24.7°