“İktidara geleceğiz”
Manşet Haber 16.03.2015 09:03:23 0

“İktidara geleceğiz”

“İktidara geleceğiz”

muzeyyen_sevkin_karaisaliCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Aday Adayı, Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Müzeyyen Şevkin, “Halk için halkla beraber iktidara geleceğiz. Türkiye’nin ve Adana’nın refahı için halkla birlikte CHP iktidarını kuracağız” dedi.

Adana’nın Karaisalı ilçesinde CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak, ilçe yöneticileri ve partililerle bir araya gelen Şevkin, Adana’nın merkezinde olduğu gibi tüm ilçelerde iktidarın hiçbir desteğine rastlanmadığını vurguladı. Şevkin, “İlçelerimizin tümünde tarım ve hayvancılık bitirilme noktasına gelmiş. Samanı dahi ithal eder konuma ulaşmışız. Üretim yerine tüketimi tercih etmeye zorlanmışız. Üniversiteli genç işsizlerimizin sayısı artmış. İşçi, memur, emekli, çiftçi ve özellikle kadınlarımız geleceklerine dair ümitsizlik içerisinde ancak tüm bu olumsuzlukları giderebilecek güce sahibiz. CHP iktidarında halktan yana politikalarla ülkemizi, bölgemizi ve Adanamız’ı hak ettiği noktaya ulaştıracağız” diye konuştu.
21 Mart’ta gerçekleşecek ön yoklamada tüm CHP’lilerin desteğine ihtiyacı olduğunu ve bu desteği asla boşa çıkarmayacağını vurgulayan Dr. Şevkin, “Tüm partililerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. CHP’lilerin desteğiyle aday olmayı diliyorum. Böylelikle ülkeme, bölgeme ve kentime önemli hizmetler sunacağım” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak ve partililer Dr. Şevkin’e teşekkür etti, başarılar diledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

38.7° / 24.7°