İktidarın Yolu Çalışmaktan geçiyor

29.10.2015 13:30:24

İktidarın Yolu Çalışmaktan geçiyor

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, halkın arasında. Halkın sorunlarını dinliyor, CHP’nin seçim vaadlerini anlatıyor ve 1 Kasım’da CHP’ye oy istiyor.

3. dönem Milletvekillliğine hazırlanan İnşaat Mühendisi İbrahim Özdiş, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçe merkezi ile köylerini CHP İlçe Başkanları ile dolaşıyor. Özdiş, çalışmalarını sürdürürken, CHP’nin iktidarındaki vaatlerinden de örnekler veriyor. Özdiş, “ İktidarın Yolu Çok Çalışmaktan Geçer Diyoruz. Ve Düşüyoruz Yollara...” şeklinde konuşuyor.

Özdiş, CHP Feke İlçe Örgütü ile birlikte esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla buluştu. Özdiş, “Vatandaşlarımızla buluştuk. Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu anlattık. Önce Türkiye diyoruz ve CHP'de birleşiyoruz.” şeklinde konuştu.



1

GÜNÜN FOTOĞRAFI: ADANA

2

“KURAKLIKTAN ZARAR GÖREN ÇİFTÇİLERİMİZ YARDIM KAPSAMINA ALINMALIDIR”

3

İMAMOĞLU, ZEYDAN KARALAR’DAN MEKTUPLA NE İSTEDİ?

4

SASA’NIN SAHİBİ ERDEMOĞLU 20. SIRADA

5

ADANA DOST OYUNCULARIN ACI GÜNÜ