İlk İPhone 5S satışı
Manşet Haber 2.11.2013 00:45:30 0

İlk İPhone 5S satışı

İlk İPhone 5S satışı

iPhone’un merakla beklenen yeni modelleri iPhone 5s ve iPhone 5c, İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki yeni Avea mağazasında düzenlenen özel bir etkinlikle müşteriyle buluştu.

Yeni günün ilk dakikalarında satışına başlanan ve Türkiye’de de sabırsızlıkla beklenen iPhone’un en yeni modellerinden iPhone 5s’in ilk satışı ise Avea CEO’su Erkan Akdemir tarafından gerçekleştirildi.

avea_ayfon5Avealılar merak ve heyecanla beklenen iPhone 5s’e tarifeye ek 35TL’den; iPhone 5c’ye ise tarifeye ek 22 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyorlar. Avea satış kanalından iPhone 5s’e 2.149TL, iPhone 5c’ye 1.799TL peşin ödeyerek sahip olmak isteyenlere ise Avea ilk 3 ay 250 MB internet hediye ediyor.

AVEA CEO’su Erkan Akdemir,”Müşterilerimiz en yeni trendleri ve ürünleri Avea ile herkesten önce sahip olabileceklerini biliyorlar. Gerçekleştirdiğimiz Sade, Ekonomik ve Çeşitli tarife ve kampanyalarımızla ‘Akıllara’ hitap ettik ve bunun sonucunda da 2013 yılı Eylül sonu itibariyle akıllı cihaz sahiplik oranımızı yüzde 33’e yükselttik. Bu yarışın kazananı olduk çünkü, Türkiye’de mobil bağlantıyı uçtan uca bir organizasyonla yönetmeye ilk biz başladık. Mobil Bağlantı Direktörlüğü altında bütün aksiyonlarımızı birleştirdik ve mobil bağlantıyı oluşturan; içerik, erişim ve terminal katmanlarını bir arada yönetirken; bunu en iyi ve avantajlı tariflerle de birleştirdik.  Bunun karşılığını da akıllı cihazlarda yüzde 33 penetrasyon oranıyla aldık. Yani neredeyse her 3 Avea müşterisinden biri, artık akıllı telefon kullanıyor. Bu kapsamda da en uygun iPhone 5s ve 5c tekliflerini yine biz sunuyoruz.”

Öte yandan, gecede,  Avea mağazasını ziyaret eden tüm konuklar hem zengin ikram ve şovlarla ağırlandı hem de birbirinden özel sürpriz hediyeler kazandı. Gecede iPhone 5s satın alan müşterilerilere 200 TL, iPhone 5c satın alan müşterilerilere ise 100 TL değerinde aksesuvarlar da hediye edildi.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°