Tarih: 04.11.2020 16:10

İNCİ: AMACIMIZ; TOPLUMUN HUZURUNU BOZDURMAMAK

Facebook Twitter Linked-in

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, amaçlarının toplumun huzurunu hiç kimseye bozdurmamak olduğunu ifade ederek, “Adanayı yaşanılır, huzurlu herkesin kendini güvende hissettiği bir şehir yapmak için 7 gün 24 saat çalışıyoruz.” dedi.

Adana Ticaret Borsası Yönetimine ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Borsa Başkanı konuşmasında; ticaret yapan insanlarımızın da rahat hareket etmesinin önemli olduğunu belirterek, “Sizin ve üyelerinizin yaşayacakları görev alanımızdaki konularda her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Amacımız toplumun huzurunu hiç kimseye bozdurmamak. Tüm ekibimizle Adanayı yaşanılır,  huzurlu bir şehir yapacağız. Bu konuda 7 gün 24 saat çalışıyor ve çalışmaya toplumun huzuru için devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Adana Ticaret Borsası’nın tarihi ve faaliyetleri hakkında bilgi aktaran ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “ Adana’da huzur ve güvenin sağlayıcılarısınız. Adana Ticaret Borsası olarak her zaman yanınızdayız. Üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız.” diye konuştu.

ATB Başkanı Şahin Bilgiç, günün anısına Müdür Doğan İnci’ye Coğrafi Tescilli sahip Çukurova Pamuğu’ndan takdim etti.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —