İş Dünyasının Coş Sevgisi

31.05.2014 06:26:41

İş Dünyasının Coş Sevgisi

vali_yemek_odalarAdana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), Ticaret, Sanayi Odası ve Adana Ticaret Borsası Başkan ve yöneticileri tayini Sakarya’ya çıkan Vali Hüseyin Avni Coş onuruna veda yemeği verdi.

Sheraton Otelindeki yemekte konuşan AOSB Başkanı Bekir Sütçü, Vali Hüseyin Avni Coş'un kendilerine her zaman destek olduğunu dile getirdi.

Sanayici, borsa ve oda başkanlarının aynı masayı paylaşmasının Adana’nın özlediği bir tablo olduğunu vurgulaya AOSB Başkanı Sütçü, “Bu birliktelikte Valimiz bizlere hem ağabey, hem kardeş, hem de bir akıl hocamız oldu. Bu birliktelikle bizler Adana’mızda çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Adana’nın bu birlikteliğe ihtiyacı vardır. Türkiye hudutları içerisinde yapılan iyi bir şeyler varsa örnek almamız gerekir. Hepimiz çalışıyoruz ama daha çok çalışmaya ihtiyacımız var. Bu vesileyle dört kurum adına Sakarya da görev yapacak olan Valimize başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun. Adanalı sanayiciler olarak yanında olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

HOŞ SEDA BIRAKMAYA ÇALIŞTIKvali_isdunyasi

Vali Hüseyin Avni Coş ise, Adana’nın ekonomik ve sosyal gelişmesini sağlayacak her türlü projeye destek olduklarını söyledi.

Yeni eğitim, sağlık ve endüstriyel kuruluşların kurulmasından Adana’ya yatırım yapılmasına kadar yatırımcının yanında olmaya, onların sorunlarına çözüm ortağı olmaya gayret ettiklerini vurgulayan Vali Coş, “Görev süremiz Adana’da tamamlandı. Önümüzdeki hafta içinde yeni görev yerimize hareket edeceğiz. Allah herkese aldığı emaneti güzel bir şekilde teslim etmeyi nasip etsin. Hoş seda bırakmaya, doğru işler yapmaya, yanlış işlere engel olmaya çalıştık.” şeklinde konuştu.



1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!