Işık ve Yurdakul’u kaybettik
Manşet Haber 16.08.2014 17:56:01 0

Işık ve Yurdakul’u kaybettik

Işık ve Yurdakul’u kaybettik

hamdiyurdakul_mersinMedya dünyasından 2 isim hayata veda etti. Kemal Işık Adana’da, Hamdi Yurdakul ise Mersin’de yaşamını yitirdi..

2 yıl önce yakalandığı amansız hastalık nedeniyle Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde tedav gören Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyesi Kemal Işık bugün vefat etti.

Merhum Kemal Işık için, 18 Ağustos 2014 Pazartesi günü saat 10.00’da üyesi olduğu Çukurova Gazeteciler Cemiyeti önünde tören yapılacak. Merhum aynı gün saat 11.00’de Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

KEMAL IŞIK KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Gazetecilik Yüksekokulu mezunu olan Kemal Işık, mesleğe Tercüman Gazetesi Ankara Bürosu’nda başladı. Daha sonra Tercüman Gazetesi Adana Bölge Temsilciliği, Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitesi Basın Müşavirliği yaptı. Evli ve 2 çocuk babası olan Kemal Işık, 66 yaşındaydı.

TSYD Mersin Temsilcisi, gazeteci Hamdi Yurdakul bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 64 yaşında 1 çocuk babası merhumun cenazesi bugün Müftü Camii’nde ikindi namazını müteakip şehir mezarlığında toprağa verildi. Hamdi Yurdakul uzun yıllar Milliyet Gazetesi’nin Mersin Temsilcisi olarak görev yaptı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.3° / 22.7°