İŞKAD’IN BAŞKANI SÜHEYLA GERGİN
EKONOMİ 24.10.2024 15:22:00 0

İŞKAD’IN BAŞKANI SÜHEYLA GERGİN

Adana İŞKAD Başkanlığına Süheyla Gergi seçildi.

Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen olağan genel kurulda Divan Başkanlığı’nı 26. Dönem Adana Milletvekili ve İŞKAD Eski Başkanı Elif Doğan Türkmen, Divan katipliğini Ayfer Köni ile Müjde Doğan yaptı. Genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu okunup onaylandıktan sonra kürsüye çıkan Berman Mantı, 6 yıl önce yönetim kuruluyla çıktığı bu yolda kendilerine en nadide kuruluşu emanet eden İŞKAD üyelerine teşekkür etti.
Mantı, Yaptıkları her projenin toplumda bir etki ve iz düşümü yaratması konusunda ciddi çaba sarf ettiklerini, etki gücünün toplumun tüm katmanlarına ulaşması için halkla ilişkiler değeri yüksek, kendilerini tekrara düşürmeyen ve odaklarından uzaklaşmayan niteliksel bir yaklaşım sergilediklerini belirtti.
Tek liste ile gidilen seçimde Başkanlığa oybirliğiyle seçilen Süheyla Gergin, üç dönemdir özveri ve fedakarlıkla yürüttüğü İŞKAD Başkan Yardımcılığı görevini İŞKAD Başkanı olarak sürdürecek olmanın heyecanını yaşadığını kaydetti.
6 yıl boyunca İŞKAD’ın marka değerinin artırılmasına yönelik yapılan tüm projelerin emekçisi olarak sürdürülebilir sistem kurmak ve nesiller boyu bu kurumsal yapının aktarılmasına yönelik devamlılık ilkesini yaşatmak istediğini söyledi. Gergin, girişimci üreten kadınlar için ‘Markalaşmada Kadın Gücü’, ‘Teknolojide Kadın Gücü’, ‘Sanayide Kadın Gücü’, ‘Yerel Kalkınmada Kadın Gücü’, ‘Kent Kültürüne Katkı’ projeleriyle İŞKAD’ı konumlandıracaklarını, tüm bu projeleri mutlak katılım ile tüm üyelere yayacaklarını vurguladı. 
Süheyla Gergin Başkanlığı’ndaki İŞKAD Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu: Nilgün Ekmekçi, Güzidenur Özveren, Sakine Gökdoğan, Ferda Kahya, Funda Kirici Tezer, Miray Köybaşı.



 


Anahtar Kelimeler: İŞKAD’ BAŞKANI SÜHEYLA GERGİN

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

26.1° / 13.6°