İYİ PARTİ ADANA
Manşet Haber 12.12.2023 21:11:11 0

İYİ PARTİ ADANA'DA BAŞKANINI ARIYOR

İYİ PARTİ ADANA'DA BAŞKANINI ARIYOR

İYİ Parti Adana İl Başkanı Birol Büyüköztürk’ün istifası ile boşalan koltuk yeni sahibini arıyor

İl Başkanı Birol Büyüköztürk, Seyhan ilçe başkanlığı görevine genel merkez tarafından yapılan atamayı gerekçe göstererek parti içinde olumsuzlukların oluşmasına neden olmuş ve akabinde Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden istifa etmişti. Büyüköztürk’ten boşalan koltuğa 5 isim talip oldu.

İL BAŞKANI ATANMASI BEKLENİLİYOR

Dün itibariyle İYİ Parti Adana İl Başkanlığı görevine Ali Karakuş, Bahadır Ceyhanlı, Veysel Yılmaz, Dilek Özdoğan ve İsa Ayanoğlu talip oldular. Bu beş isim genel merkeze resmi müracaatlarını yaparak il başkanı olarak atanmalarını beklerken, İYİ Parti’nin yerel seçimlere tek başına girme eğiliminin aday adayları arasında karamsar tutumun oluşmasına ve aday adayı olan isimlerin beklentilerinin azalmasına neden oldu.

TÜRKEŞ VE BİLİCİ’NİN KAFASI KARIŞIK

Öte yandan İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile diğer ilçe başkan adaylarının hangi isimlerden oluşacağına dair belirsizlik Adana teşkilatının sessizliğe bürünmesine neden oldu. Adana Milletvekilleri olan Ayyüce Türkeş ile Bilal Bilici’nin partilerinin adayını belirlemek için tabanda ciddi anlamda sondaj yaptıkları ancak teşkilatların içinde kafa karışıklığı nedeniyle isim belirlemede zorlandıkları siyasi kulislere ulaşan bilgiler arasında yerini aldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

34° / 20.4°