İYİ PARTİ BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETTİ
SİYASET 11.07.2024 22:47:00 0

İYİ PARTİ BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Adana Milletvekili adayı da olan Seyhan İlçe Başkanı Dr. Ercan Atalay, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti Adana Milletvekili adayı da olan Seyhan İlçe Başkanı Dr. Ercan Atalay, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Atalay, istifasıyla ilgili yazılı açıklamasında şöyle dedi:

 “İYİ Parti adına verilen tüm görevleri özveri ve başarıyla yaptım. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde ve sonrasında tabanda eleştiri konusu olarak partimizin politikalarında “Atatürkçü- Milliyetçi çizgiden ayrılmış “ görüntüsü bizleri hüsrana uğratmıştır. İYİ Partimizin vizyon ve misyonuna uygun olmayan politikaların uygulanması, bizleri bazı kararlar almaya zorlamıştır.

Ayrıca son zamanlarda bizlere yapılan hakarete varan dayanıksız, etik olmayan eleştiriler sonucu Seyhan İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. İYİ Parti ailesi olarak yola çıkma amacımız, ülkemizin içinde bulunduğu “Ucube” yönetim sisteminden kurtulmak, Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermemek, liyakatın ön planda olduğu kişilerin menfaatlerinin düşünülmediği çağdaş demokrasi ve insan haklarının yerleştiği bir Türkiye hayaliydi. Yerel teşkilat olarak verilen emeğin, aidiyetin, iyi niyetin ve en önemlisi gece-gündüz akıtılan alın terinin yok sayılarak siyasette başarıya ulaşılması elbette imkansızdır.

Yüce Türk Milletine ve Teşkilatımızın öngörüsüne rağmen, genel-yerel seçimlerde uygulanan yanlış politikalar, Seyhan İlçe Başkanlığı görevimin ifasını güçleştirmiştir. Birlikte çalışmaktan gurur duyduğum tüm il ve ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımdan ve bizleri destekleyen tüm üye-gönüllü arkadaşlarımızdan helallik istiyorum. Ben hakkımı helal ediyorum.”

Ercan Atalay 2017-2018 yıllarında İYİ Parti İl Yönetim kurulu üyeliği, 2018 Genel seçimlerde milletvekili adaylığı, 2019 Yılında Adana il Başkan yardımcılığı, İYİ Parti sivil toplum kuruluşları başkanlığı, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerde milletvekili adaylığı ve Seyhan İlçe Başkanlığı yaptı.


Anahtar Kelimeler: PARTİ BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.9° / 24.6°