Kadın, Her Yaşta Diri ve Güzel Görünebilir!
Manşet Haber 27.10.2015 20:06:47 0

Kadın, Her Yaşta Diri ve Güzel Görünebilir!

Kadın, Her Yaşta Diri ve Güzel Görünebilir!

Her kadının Doğal Bir güzelliği elbette var. Önemli olan bu güzelliği yansıtabilmek koruyabilmek. Yılların yerçekiminin olumsuz etkilerinin yanı sıra anne olmak da kadında yıpranmanın ilk nedenleri sıralamasında geliyor. Kadınlar anne olduktan sonra da hamilelik öncesi görünümlerine çekiciliklerini Korumak istiyorlar.

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi'nden Op. Dr. Cihangir Toraman Dünyada gittikçe popülerleşen Bir Yöntem Olan Hamilelik Sonrası Estetiği 'Anne Makyaj' ı tamamlayıcı Bir Işlem Olarak lazerle Yüz Gençleştirme'yi anlattı. Toraman şöyle konuştu:

200478481-002Anne olmak Bir kadının hayatında en heyecan verici deneyimlerden biri Olmanın yanı Sıra, Fiziksel Olarak da oldukca yıpratıcıdır. Doğum sonrası Vücudun geçirdiği yıpranmanın telafisi diyet ziyaretinde Düzenli egzersizlerle yıllar Alir, cogu zaman da doğum öncesindeki Haline dönmesi mumkun olmaz. Doğum yapma ziyaretinde emzirme gibi Fiziksel Olarak zorlayıcı etkenlerle Birlikte göğüs bölgesinin sıkılığını kaybederek sarkması, Karnin gevşeyip ÖNE çıkarak gergin düz Üzerinde görünümünü yitirmesi, Vücudun pek çok Bölgesinde (özellikle karinda memelerde ve) ziyaretinde çatlakların meydana gelmesi kaçınılmaz olur. Günümüzde estetik teknolojilerinin geldiği, is on a distinguished, çocuk sahibi Olmanın bütün, güzelliklerini yaşarken çekici Bir görünüme Sahip olmak mumkun. Dünyada 'Anne Makyaj' adıyla popülerleşen 'Hamilelik Sonrası Estetiği' 'yle Ortaya çıkan bütün, Fiziksel deformasyon giderilebiliyor. Beraberinde ihtiyaca Özel lazer uygulamalarına başvurarak yüz, dekolte ve boyun ettik kırışıklıklarının da giderilmesiyle tekrar eski görünüme kavuşmak mumkun.kadin_anne_cocuk (3)

'Anne Makyaj'

'Doğum yapmış Kadınların özellikle karın ziyaretinde meme Bölgesinde sarkma Çatlaklar ettik, vücut hatlarında imkb Bir kalınlaşma meydana geliyor. Vücudun Kombine yöntemlerle tamamiyle REVIZE edildiği 'anne makyaj' işlemleriyle oldukca memnun edici Değişimler sağlıyoruz. Bu uygulama Meme Estetiği (Meme Büyütme / Küçültme Meme Dikleştirme A.Ş.), Karın Sıkılaştırma (Karın Germe), Bölgesel incelme (Lazer lipoliz) gibi işlemlerden Oluşur. Bu işlemlerin hepsi bir arada yapılabildiği gibi Kısa aralıklarla art arda da gerçekleştirilebilir. Yalnızca Karın Germe operasyonu sonrasında Bir Gece hastanede istirahat Gerekir, Diğer işlemlerde kisi Cardio gün taburcu Olabilir. '

kadin_anne_cocuk (4)Orta yaşın üstündeki annelerde Anne Makyaj uygulamalarına Tamamlayıcı Olarak Tercih edilen lazerle Cilt gençleştirme Sayesinde yılların izini cildinizden silerek arzu ettiğiniz duru genç ifadeye Sahip olabilirsiniz ettik. Op. Dr. Cihangir Toraman oğlu Uygulanan yöntemlerle Ilgili şunları söyledi:

'Cilt gençleştirme işlemlerinin Tamamını Girişimsel olmayan (örn.ameliyat) yöntemle, lazer teknikleriyle gerçekleştiriyoruz. Yüz, ve boyun kırışıklıklarını ziyaretinde dekolte Bölgeye ziyaretinde ihtiyaca Uygun Farklı lazer uygulamalarıyla Büyük Oranda gideriyoruz. Belirgin kılcal damar ziyaretinde lekeleri Ortadan kaldırarak görünümde ciddi Oranda gençleşme sağlıyoruz. Elbetteki bu İşlemleri tetikleyen en önemli Diğer nokta kendine güvenmektir. Kendine güvenen kadınları, erkekler Daha çekici bulur. Siz Kendinize inandığınızda duruşunuz, bakışınız Ölümlü anlamda değişir. Kendinize Güvenin, güzelsiniz .”

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°