Kalfalık ve Ustalık Belgesi Aldılar
Manşet Haber 11.05.2014 21:25:54 0

Kalfalık ve Ustalık Belgesi Aldılar

Kalfalık ve Ustalık Belgesi Aldılar

usta_kalfa_sertifikaYüreğir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mesleki Eğitim Kursları’nda başarılı olan esnaf ve sanatkârlara ustalık ve kalfalık sertifikaları törenle dağıtıldı.

Törene, Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ziya Bekmezci, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Muharrem Gelen, Kaymakam Turgut Subaşı ile protokol üyeleri ile esnaf ve sanatkârlar katıldı.

Yüreğir İlçe Kaymakamı Turgut Subaşı, sertifika sahibi olmanın önemine dikkat çekerken,  belge alan kursiyerlere hayırlı olması dileğinde bulundu. Ayrıca Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile sınav ve kurslara katılarak belge alan esnaf ve sanatkârlara teşekkür etti.usta_kalfa_mesleki

Törende, kursa katılarak başarı gösteren 100 kişiye kalfalık, 79 kişiye ustalık, 70 kişiye de usta öğreticilik belgesi törenle verildi, ayrıca, Okul Aile Birliği tarafından yaptırılan konferans salonu da Kaymakam Subaşı tarafından açıldı.
Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nejdet İnar tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışan 2100 kişiye verilecek kurs belgelerinin de hazır olduğunu, ayrıca bu kapsamda kurslara katılan Pepsi – Fruko Fabrikası’nda çalışan 220 kişiye verilecek hijyen belgesinin de düzenlendiğini belirtti.   

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.9° / 21.2°