Kamışlı, Mimarlar Odasına Başkan Seçildi

30.01.2014 20:36:40

Kamışlı, Mimarlar Odasına Başkan Seçildi

mimarlar_yeniş_yonetim2014TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi olağan genel kurulu yapıldı. Bekir Kamışlı yeniden oda başkanlığına getirildi.

Mimarlar Odası Adana Şubesi’nin 18-19 Ocak 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri sonucunda oluşan Yönetim Kurulu görev bölümü yaptı.  Bekir Kamışlı yeniden başkanlığa seçilirken, İsmail Demir Başkan yardımcısı, Önem Oruç Cihangir Sekreter Üye, Sait Özkal Yüreğir Sayman Üye oldu. Rabia Doğan, Fazilet Duygu Saban Ökesli ve Eren Tümer ise yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

 Ülkenin ve kentimizin zorlu süreçlerden geçtiğini kaydeden Bekir Kamışlı yeni seçilen Yönetim Kurulunun bu zorlu süreçlerde Mimarlar Odasının kendine, ülkesine ve mimarlık ortamına katkıda bulunacağı çalışmalar yapacağına olan inancını dile getirdi.



1

KİTAPLARINI KIZ ÖĞRENCİLERİNİN EĞİTİMİNE BAĞIŞLADI

2

AKKAN’IN İLK RESMİ TOPLANTISI

3

ADANA’NIN DÜNYA ŞAMPİYONU

4

“ZEYTİNLİKLER MADENCİLİĞE FEDA EDİLMESİN”

5

HASAT MEVSİMİNDE ORMAN YANGINI ALARMI