KANAL İÇİNE VE MAZGALLARA ÇÖP ATMAYALIM
Manşet Haber 14.11.2016 09:28:53 0

KANAL İÇİNE VE MAZGALLARA ÇÖP ATMAYALIM

KANAL İÇİNE VE MAZGALLARA ÇÖP ATMAYALIM

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü vatandaşları kanallara ve mazgallara çöp atılmaması konusunda uyardı.
ASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Adanalılara daha iyi hizmet verebilmek için içme suyu ve kanalizasyon projelerine gece gündüz demeden hız verildiği, Adananın her noktasına ulaşarak vatandaşlara sorunsuz, temiz ve ucuz su götürmek için çalışıldığı ifade edildi.
Kanalizasyon ekiplerinin Kozan yolu üzerindeki hat yenileme çalışmalarına başladığı belirtilen ASKİ açıklamasında, “Yolu Trafiğe kapatan ekipler önce Kanalizasyon borusunun olduğu noktayı iş makineleriyle açarken bağlantı noktasındaki boruları da değiştiriyor. Böylelikle ekiplerin birkaç günlük çalışmasıyla Kozan yolu üzerindeki kanalizasyon hat yenileme projesi de tamamlanmış olacak.” denildi.
BURUK’TA ALT YAPI ÇALIŞMALARIaski_altyapi_kasim (1)
ASKİ’nin , birçok yeni yapının yer aldığı Buruk’ta vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda çalışmalarına hız verdiği, özellikle Buruk bölgesinin sorunlarını tamamen ortadan kaldıracak Buruk Kollektörleri Projesinin ilk aşamasnın tamamlandığı, JICA Kredisiyle ikinci etap çalışmalarının da başladığı bu proje ile gerek içme suyu gerekse Kanalizasyon sorununun tamamen ortadan kalkacağı bildirildi.
KANAL İÇİNE VE MAZGALLARA ÇÖP ATMAYALIM”
Adanalılara en iyi ve en kaliteli hizmeti verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, “Gerek kanal içleri gerekse mazgallar özelliklede kış aylarında önem arz etmekte, ekiplerimiz sizlerin sorunsuz günler geçirmeniz için ellerinden gelen çabayı gösterirken sizlerden de duyarlı olmanızı istediğimiz konu kanal içlerine ve mazgallara gereksiz olan çöpler ile kağıt ve bez parçalarını atmamanız” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°