KANLI’DAN CHP İL BAŞKANI TANBUROĞLU’NA YANIT
SİYASET 1.08.2024 17:38:00 0

KANLI’DAN CHP İL BAŞKANI TANBUROĞLU’NA YANIT

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP Adana İl Başkanı’nın açıklamasının “Başarısızlığı örtme, gündemi değiştirme telaşı" olduğunu öne sürdü.

Yusuf Kanlı, yazılı açıklamasında, mevcut Büyükşehir Belediye yönetiminden dolayı Adana'nın son 5 yılının heba edildiğini iddia ederek “Adana Adana olalı böyle başarısız bir yönetim görmemişken CHP İl Başkanının Büyükşehir Belediye Başkanı’nı savunma telaşı hayli manidar.” dedi. 

MHP İl Başkanı Kanlı,  açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 “Adana her yağmurda Venedik’e dönüyor. Adana 5 yıldır sineklerin, haşeratların istilası altında. Ekmek üretimini kısarak, seferdeki belediye otobüs sayısını azaltarak halkımızı ‘Özel yandaşlara’ mahkum eden sizsiniz. Yine ‘Özel’lere rant kapısı açmak için belediyenin  dershanelerini kapatarak 10 binlerce öğrenciyi, binlerce aileyi ezen sizsiniz.

“KALDIRIMLAR İŞGAL ALTINDA”

Yayalara ait kaldırımlar işgal edilmiş. Adana’da trafik felç olmuş ama bizim dönemde yarısı biten, devletimiz tarafından tamamlanan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne otobüsleri yönlendirmeyen düşmanca bir inada devam eden sizsiniz. Adana 5 yıldır lağım kokusundan muzdarip. Gerçekten siz neyin kafasını yaşıyorsunuz!

PATLAYAN SİLAHLAR, ÖLDÜRÜLEN İNSANLAR...

“Adana’da CHP’li belediyelerde ihale yolsuzlukları gündemden düşmüyor, silahlar susmuyor, insanlar öldürülüyor.Vatandaşlarımız, 5 yıldır Hitler’in Bakanı Goebbels’e rahmet okutanyalanlarla kandırılıyor. Goebbels’in ruhu sayenizde Adana’da yaşıyor.‘Gelirimiz 4, borcumuz 1’ diyen ama işçinin sigortasını bile ödemeyen sizsiniz.Adana’yı ‘En borçlu 4. Belediye’ haline getirensizsiniz. SGK’ya borcu olmayan ASKİ’yi batıran sizsiniz.”

“KARUN’U KISKANDIRACAK SERVET”

“Hizmete gelince kaplumbağa; ihaleye, ilana, reklama, konserlere gelince tazı olan, devletimizin her ay verdiği milyarlarca lirayla hizmet yerine Karun’u kıskandıracak servet yapanzihniyetin neyini savunuyorsunuz? Adana en beceriksiz, en başarısız, en hantal bir yönetimin elinde dibe sürükleniyor.CHP İl Başkanı’nınsavunmarefleksini anlıyoruz ama beyanatı bu acı gerçekleri gizleyemiyor, gizleyemeyecek.”

 


Anahtar Kelimeler: KANLI’ BAŞKANI TANBUROĞLU’ YANIT

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.4° / 23.1°