KANSERLE MÜCADELE EDİYOR, YENİDEN SİYASETE DÖNÜYOR
Manşet Haber 6.05.2018 00:44:29 0

KANSERLE MÜCADELE EDİYOR, YENİDEN SİYASETE DÖNÜYOR

KANSERLE MÜCADELE EDİYOR, YENİDEN SİYASETE DÖNÜYOR

Adana'da 'FETÖ' soruşturmasında el konulan ve TMSF'ye devredilen 34 şirketin yönetimine atanan AK Parti  Adana 23. ve 24. dönem milletvekili Fatoş Gürkan, kanserle mücadele ediyor, bir an önce sağlığına kavuşma mücadelesi veriyor. Av. Gürkan, 27. Dönem Milletvekilliği için yeniden aday adaylığı başvurusu yaptı. Bu başvurusunu da sosyal medyadaki hesabından takipçileri ile paylaştı.

Yakalandığı göğüs kanserinden kurtulup bir an önce sağlığına kavuşmak amacıyla kemoterapi gören Fatoş Gürkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım üzere birçok isim arayıp sağlığını sorduğunu sosyal medyadaki hesabından paylaştı. 2 dönem AKP’den Adana Milletvekili olarak TBMM’de görev yapan Av. Gürkan, son paylaşımlarında, “Milletvekili aday adayı temayül yoklamasında desteklerini esirgemeyen teşkilat mensubu tüm dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.Allah ülkemize, Adanamıza ve şahsıma hayırlısını nasip etsin.Durmak Yok Yola Devam “ ifadelerine yer verdi.

Gürkan bir başkan paylaşımınd ise, “Seçim İşleri Başkanlığımızca komisyon başkanı olarak görevlendirildiğim Ağrı ilimizin Milletvekili Aday Adaylığı Temayül Yoklamasını tamamlayarak, Genel Merkezimize teslim edilmek üzere oy torbalarımızı mühürledik. Demokrasi şöleni havasında tamamladığımız temayülde emeği geçen Ağrı il teşkilatımızın tüm birimlerine,temayüle katılarak oy kullanan dava arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.Ağrı ilimizin tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°