Kaplanlar Manisa
Manşet Haber 20.02.2015 09:39:10 0

Kaplanlar Manisa'da Puan Arayacak

Kaplanlar Manisa'da Puan Arayacak

guvenc_kurtarPazar günü deplasmanda Manisaspor ile mücadele edecek olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor.Osman Yereşen Tesislerinin zeminde oluşan su birikintileri nedeniyle Turuncu Beyazlı takım bugünkü antrenmanı Seyhan Belediyespor’a  ait olan Suni Çim sahada yaptı.Teknik Direktör Güvenç Kurtar nezaretinde yapılan çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenmanın son bölümünde kasığında ağrı hisseden Fahri Akyol çalışmayı yarım bıraktı. Tedavisine hemen başlanan  başarılı oyuncunun durumu yarın netlik kazanacak.Sakatlığı tamamen geçen Cem Özdemir ise çalışmanın tamamında yer aldı.

Antrenman sonrasında Seyhan Belediyespor takımı oyuncuları Tiago’ya sevgi gösterisinde bulundu.Brezilyalı oyuncu ile fotoğraf çektiren futbolcu adayları diğer yabancı oyuncu Nduka’da yoğun ilgi gösterdiler.guvenc_kurtar

Geçtiğimiz hafta antrenmanda çapraz bağları kopan Eyüp Hasan Bardakçı Avrupa Hospital’da  ameliyat oldu.Ortopedi Uzmanı Opr Dr Yusuf Ünal tarafından gerçekleştirilen ameliyat oldukça başarılı geçti.Yusuf Ünal genç oyuncunun iyi bir tedavi ve kuvvet dönemi sonrası 6 ay içinde sahalara döneceğini belirterek’’ Oyuncumuz yaklaşık 2 saat süren bir operasyon geçirdi.İki gün hastanede kaldıktan sonra taburcu ettik.Sürekli olarak kontrollerini yapacağız ve en yakın zamanda oyuncumuzu sahalara döndüreceğiz’’dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar Pazar günü zor maçlardan birini oynayacaklarını söylerken deplasmandan 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.Rakibin Kayseri’de etkili futbol oynadığını belirten deneyimli teknik adam ‘’  Manisa’da 3 cezalı oyuncunun olması  Manisa için dezavantaj olmayacaktır. Yerine oynayacak futbolcuları sahada elinden geleni yaparak katkı koymak isteyecektir. Manisaspor’un kadro derinliği var.Son haftalarda maçlarımızı yöneten hakemler  sonuca etki edecek kararlar verdiler.Manisa maçında her iki takım içinde doğru kararlar veren ve sonucu etkilemeyecek bir hakem istiyoruz.Futbolcularıma  güveniyorum.Yenilmezlik serisini Manisa deplasmanında devam ettirmek istiyoruz.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°