KARAİSALI JANDARMA YENİ BİNADA
Manşet Haber 5.11.2022 14:46:21 0

KARAİSALI JANDARMA YENİ BİNADA

KARAİSALI JANDARMA YENİ BİNADA






Adana’nın Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığı yeni binasında hizmet vermeye başladı  Binanın açılışı,  Vali Dr. Süleyman Elban ile Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcı tarafından gerçekleştirdi.





Vali Elban; Karaisalı'nın Adana'nın Milli Mücadele tarihinde önemli bir rol üstlendiğini, işgal edilen Çukurova topraklarını düşman işgalinden kurtarmak için verilen mücadelede Karaisalı'nın önem arz ettiğini ve ilçenin Kurtuluş Savaşı'nın Adana cephesinde bir başlangıç noktası olduğunu belirtti.





Tüm vatandaşların huzur ve güvenliğinin tesisinin önemine değinen Vali Elban “İlçemizde ikamet eden tüm vatandaşlarımızın güven içinde olması bizim için önemli. Bunu sağlamak için güvenlik güçlerimiz daima teyakkuzda görevlerini icra ediyor. Fedakârca yürütülen çalışmaların hepsi için jandarma personelimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Binamız Karaisalı’mıza hayırlı olsun.” dedi.





Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığı binasının açılışında Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Albay  Bilgihan Yeşilyurt ile Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan  da hazır bulundu.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°